Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η ημερίδα κλειστού στίβου, που θα γίνει το Σάββατο (29/1) στο κλειστό προπονητήριο του Αγίου Κοσμά.

Δυνατές συμμετοχές περιλαμβάνει η πρώτη ημερίδα της σεζόν στην Θεσσαλονίκη στο κλειστό "Τασούλα Κελεσίδου" στους Αμπελόκηπους το Σάββατο 29 Ιανουαρίου.

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα διαδικτυακά σεμινάρια της Ομοσπονδίας, που στοχεύουν στην επιμόρφωση των τεχνικών όλης της χώρας.

 

Η Ελένη Πόλακ βρίσκεται ήδη στη Γαλλία προκειμένου αύριο να ξεκινήσει τη χρονιά στους αγώνες της χειμερινής περιόδου στο μίτινγκ, που θα γίνει στην πόλη Νεβέρ.


Ο δεύτερος κύκλος των σεμιναρίων Gender Leadership της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας με θέμα «Γιατί η διαφορετικότητα και η «δίκαιη» ισότητα των φύλων είναι σημαντική» είναι σε εξέλιξη στη χώρα μας.

O ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ ανακοινώνουν, το άνοιγμα των εγγραφών του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας ο οποίος θα διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου 2022, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

Ο Ανδρέας Πανταζής θα ξεκινήσει τη χρονιά στο μίτινγκ της Καρλσρούης την Παρασκευή (28/1), στον πρώτο αγώνα της σειράς Gold Indoor Tour της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ο Εμμανουήλ Καραλής επιστρέφει την Παρασκευή (28/1) στην αγωνιστική δράση στο μίτινγκ της Καρλσρούης, που ανήκει στη σειρά Gold του indoor tour της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Οι επιδόσεις των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών ανά κατηγορία του 2021 είναι αναρτημένες στην ενότητα "στατιστικά" στο site της Ομοσπονδίας.

OSense O-Sense