Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 50χλμ. βάδην Ανδρών και Γυναικών και παράλληλα το 7ο Χειμερινό Κύπελλο βάδην έγιναν σήμερα στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά.

Στο Βελιγράδι βρίσκεται ο Λυκούργος Τσάκωνας, ο οποίος πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει των αγώνων της χειμερινής περιόδου. 

Τις καλές εμφανίσεις της θερινής σεζόν φρόντισε να συνεχίσει η Ελένη Πολακ, που στο ντεμπούτο της στη χειμερινή δράση έδειξε πως βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Θέση στην ομάδα που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης έκλεισε ο Μίλτος Τεντόγλου, στην πρώτη του εμφάνιση για το 2019.

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά διεξάγεται ημερίδα κλειστού στίβου για τις κατηγορίες Α/Γ, Κ20 και Κ18.

Κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρα ήταν η επανεμφάνιση του Εμμανουήλ Καραλή στην αγωνιστική δράση, περίπου δέκα μήνες από τον τελευταίο του αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ.

Ο τέταρτος Έλληνας σφαιροβόλος όλων των εποχών έγινε σήμερα ο Κυριάκος Ζώτος, ο οποίος σημείωσε βολή στα 20,20 μ. στη διάρκεια της ημερίδας κλειστού στίβου στο κλειστό των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη.

Το ατομικό του ρεκόρ στον πρώτο του αγώνα της χρονιάς στην κατηγορία των Νέων βελτίωσε ο Οδυσσέας Μουζενίδης.


Στην Λετονία άνοιξαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ο Κώστας Βασιλάκης και η Κατερίνα Κουτλή.