Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η σημερινή δεύτερη τηλεδιάσκεψη Ελλήνων αθλητών και αθλητριών ,στην οποία πήρε μέρος ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και διοργάνωσαν από κοινού ο Περικλής Ιακωβάκης και η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση της να μην λάβει υπόψιν της για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το χρονικό διάστημα από τις 6 Απριλίου έως τις 30 Νοεμβρίου, εξαιτίας της αναταραχής που έχει προκαλέσει η πανδημία του ιού Covid-19.

Την Τρίτη (7/4, 19.30) θα γίνει η δεύτερη τηλεδιάσκεψη αθλητών και αθλητριών στίβου, μία πρωτοβουλία που πήραν πριν λίγες εβδομάδες ο Περικλής Ιακωβάκης και η Κατερίνα Στεφανίδη και αγκάλιασε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος.

Το τρίτο διαδικτυακό σεμινάριο, το οποίο συνδέεται με τις επιπτώσεις της πανδημίας του ιού Covid-19 και το 8ο της σεζόν, θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα (13/4).

Τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο αναμένει η Κατερίνα Στεφανίδη, προκειμένου να δει πως θα πορευτεί τους επόμενους μήνες σε σχέση με τις αθλητικές της υποχρεώσεις.

Η ομοσπονδία μετά τις επαφές που είχε με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Χανίων προχώρησε στην ακύρωση του διεθνούς μίτινγκ Βενιζέλεια- Χανιά 2020, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 31 Μαΐου.

Συνέχεια στα διαδικτυακά σεμινάρια, που αποσκοπούν στην ενημέρωση αθλητών και προπονητών για θέματα που έχουν προκύψει, εξαιτίας της καραντίνας που ισχύει στη χώρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού covid-19, δίνει η ομοσπονδία.

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η συμμετοχή στο 7ο διαδικτυακό σεμινάριο, το οποίο θα γίνει σήμερα στις 21.00 και θα ασχοληθεί με τις επιπτώσεις στην προπονητική κατάσταση και την αθλητική απόδοση των αθλητών από τη μειωμένη ποσοτικά και ποιοτικά προπόνηση, αφού δήλωσαν συμμετοχή 1.100 άτομα.

Η ημερομηνία διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο ανακοινώθηκε από την ΔΟΕ και την Οργανωτική Επιτροπή "Τόκιο 2020" με ημέρα έναρξης των Αγώνων την 23η Ιουλίου και λήξης την 8η Αυγούστου του 2021, ένα δηλαδή χρόνο από την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής του.  

OSense O-Sense