Καλές επιδόσεις σημειώθηκαν σήμερα στους αγώνες "Αλεξάνδρειοι δρόμοι", που διοργάνωσε ο ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Η Σταματία Σκαρβέλη συνεχίζει τις καλές και σταθερές εμφανίσεις στη σφυροβολία, στοπ αγώνισμα που φαίνεται πως της ταιριάζει περισσότερο από τα υπόλοιπα ριπτικά.

Στο Δημοτικό στάδιο Σχηματαρίου θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη η διοργάνωση "Ευάγγελος Δεπάστας", την ευθύνη της οποίας έχει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν Στερεάς και Εύβοιας.

Το 10ο διαδικτυακό σεμινάριο της ομοσπονδίας θα γίνει τη Δευτέρα (3/6) με θέμα: «Προκαταλήψεις σε ζητήματα ντόπινγκ στον πρωταθλητισμό και σύγχρονα εργαλεία αποτροπής τους (πρόγραμμα SAFEYOU)».

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα γίνει στην Καλλιθέα το μίτινγκ Αλμάτων ¨Καλλιθέα" στο οποίο θα πάρουν μέρος σπουδαίοι Ελληνες αθλητές και αθλήτριες, αλλά και ξένοι πρωταθλητές.

Οι αγώνες "Αλεξάνδρειοι δρόμοι" θα γίνουν την Παρασκευή (24/5) στο Καυτανζόγλειο στάδιο στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Τους αγώνες διοργανώνει ο ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. 

Η εθνική ομάδα έχει βάλει ένα στοίχημα για φέτος. Ένα στοίχημα που αν κερδίσει θα έχει πετύχει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας της.

Δύο πόλεις με παράδοση στον αθλητισμό και τη διεξαγωγή αγώνων, η Λάρισα και η Κατερίνη θα φιλοξενήσουν δύο από τα κορυφαία εγχώρια Πρωταθλήματα της χρονιάς. 

Αγωνιστική δράση θα υπάρχει σε αρκετές πόλεις της χώρας τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα.