Η συνέντευξη Τύπου για τον 38ο Μαραθώνιο Αθήνας δόθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Χίλτον με τη συμμετοχή των θεσμικών φορέων και του μεγάλου χορηγού.

Την πρώτη συνάντηση με τη νέα τεχνική ηγεσία της ομοσπονδίας είχε σήμερα η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, παρουσία του γενικού γραμματέα Γιώργου Γιατρουδάκη του Α΄ειδικού γραμματέα Παναγιώτη Δημάκου και της β΄ειδικού γραμματέα Βούλας Παχατουρίδου. 

Ο Χρήστος Μελέτογλου μετά την πολύχρονη παρουσία στην κατηγορία Κ20 αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής εθνικών ομάδων στην Ομοσπονδία. 

Για μία ακόμη χρονιά το Ηράκλειο της Κρήτης άνοιξε την αγκαλιά του και υποδέχθηκε τους δρομείς όλων των ηλικιών, που συμμετείχαν στον αγώνα Run Greece.

Κάλεσμα στους πολίτες να συμμετέχουν στο 8ο Run Greece Ιωάννινα έκαναν οι διοργανωτές του αγώνα, στην διάρκεια της  συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν στην αίθουσα  συνεδριάσεων του Δήμου Ιωαννιτών.

Το Αρκαλοχώρι, που έχει πληγεί από τον μεγάλο σεισμό των 6 Ρίχτερ στις 27 Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκε σήμερα η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, η οποία βρίσκεται στην Κρήτη με την ευκαιρία διεξαγωγής του αυριανού αγώνα Run Greece στο Ηράκλειο.

Στη Λοζάνη διεξάγεται το 27ο Κογκρέσο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, στη διάρκεια του οποίου θα παρθούν μια σειρά από αποφάσεις, που έχουν να κάνουν και με τεχνικά ζητήματα.

Μέρος των 3ων Ευρωπαϊκών Αγώνων θα είναι όλες οι κατηγορίες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων (ETCH) του 2023.

Ο Ντόμπρι Καραμαρίνοφ είναι από σήμερα και επίσημα ο έκτος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου.

OSense O-Sense