Η καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Κλασικού Αθλητισμού (ΣΦΚΑ) η οποία περιλαμβάνει τον απολογισμό του στίβου για την χρονιά

Ο Κυριάκος Ζώτος συνέχισε σήμερα τους αγώνες του στη χειμερινή σεζόν σε αγώνα που έγινε στην πόλη Νεβίζντι στην Τσεχία. Ο πρωταθλητής μας κατέλαβε την έκτη θέση στον αγώνα με 18,91 μ. βελτιώνοντας το φετινό 18,70 μ., που πέτυχε πριν λίγες ημέρες στο Γιάμπλονετς.

Η Ελένη Πόλακ έκανε εξαιρετική εμφάνιση, το Σάββατο στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά, καθώς ξεπέρασε τα 4,65 μ. στο επί κοντώ και είχε καλές προσπάθειες στα 4,70 μ., όπου επιχείρησε δύο άλματα.

Ένας από τος μεγαλύτερους συμμάχους της ομοσπονδίας τα τελευταία δύο χρόνια είναι η εταιρεία Πανγαία, που στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του ΣΕΓΑΣ για αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού και καλύπτονται έτσι οι ανάγκες που δημιουργούνται σε στάδια όλης της χώρας. 

Την ερχόμενη Δευτέρα (27/1) θα γίνει το 3ο διαδικτυακό σεμινάριο της σεζόν.

Η Ειρήνη Βασιλείου παρότι επέλεξε να ξεκινήσει νωρίς - χρονικά - τις αγωνιστικές της εμφανίσεις κατάφερε να αφήσει εξαιρετικά δείγματα για τη συνέχεια.

Ένας σοβαρός τραυματισμός στη διάρκεια της προπόνησης το Νοέμβριο του 2018 κράτησε την Ελισάβετ Πεσιρίδου, όχι μόνο μακριά από τους αγώνες της περσινής χειμερινής περιόδου, αλλά διατάραξε και την προετοιμασία της για τους αγώνες της θερινής σεζόν.


Στο Έρφουρτ της Γερμανίας θα γίνει το ντεμπούτο της Ελισάβετ Πεσιρίδου στους χειμερινούς αγώνες. Η έμπειρη αθλήτρια θα τρέξει 60 μ. εμπ. στο γερμανικό μίτινγκ στις 2 Φεβρουαρίου και θα συνεχίσει στις 5 του ίδιου μήνα στην Οστράβα.

Η δεύτερη ημερίδα της σεζόν σε επίπεδο Ανδρών/Γυναικών, θα γίνει την Κυριακή (26/1) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Στους αγώνες θα έχουν ακόμη δικαίωμα αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ20 και Κ18, ενώ το πρωί θα γίνει ημερίδα για τους αθλητές και τις αθλήτριες Κ16 και Κ14.

OSense O-Sense