Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Παρισιού είναι δύο διοργανώσεις που βρίσκονται στο στόχαστρο των αθλητών και αθλητριών του Αλέξανδρου Παπαδημητριου και για τους οποίους ο έμπειρος προπονητής έχει ήδη κάνει τον βασικό του προγραμματισμό.

Δύο ημερίδες θα διεξαχθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Ύστερα από τις σχετικές επαφές με τη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας η ομοσπονδία εξασφάλισε το στάδιο για τη διεξαγωγή αγώνων στις 9 και 16 Φεβρουαρίου γεγονός που θα δώσει την ευκαιρία σε μεγάλη μερίδα αθλητών και αθλητριών μας να πραγματοποιήσουν δυνατούς αγώνες.

Ένας αθλητής και μία αθλήτρια θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο δρόμο, το οποίο θα γίνει στη Λισαβόνα στις 8 Δεκεμβρίου.


Ο πανηγυρισμός της Σπυριδούλας Καρύδη μετά το άλμα στα 14,00 μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Μπορός παραμένει ως και σήμερα επίκαιρος στα social media.

Οι υπογράφοντες Ολυμπιονίκες, παλιοί και νέοι πρωταθλητές, δηλώνουμε ότι διαφωνούμε με τις γενικεύσεις δηλώσεων συναθλητών μας από άλλα αθλήματα για κακές συμπεριφορές και αδικίες παραγόντων των ομοσπονδιών.

Μετά την ψήφιση του Νόμου Αυγενάκη και τη θέσπιση καταφανώς αντισυνταγματικών διατάξεων, που πλήττουν ατομικά δικαιώματα, μόνο από βουλευτές της πλειοψηφίας, μετά από χρήση μεθοδεύσεων που θυμίζουν εποχές που θέλουμε να ξεχάσουμε, το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει τα εξής:

Οι υπογράφοντες διαφωνούμε με τις δηλώσεις και τους χαρακτηρισμούς των βουλευτών του Σύριζα κ.κ. Μάρκου και Φίλη, κατά του επί πολλά χρόνια προέδρου και σημερινού Γεν. Γραμματέα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. κ. Βασίλη Σεβαστή, «καιρός να φύγεις και να πας σπίτι σου κ.λ.π.» και θεωρούμε ότι η χρήση τους από τον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη και μάλιστα από το βήμα της Βουλής ήταν ατυχής, προσβλητική και άδικη.

Αγωνιστική πρόκληση για μεγάλη μερίδα αθλητών και αθλητριών θα είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α/Γ, που θα γίνει στο Παρίσι (26-30/8/20).

Την θέση του για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και αφορούν στον Αθλητικό Νόμο κατέθεσε ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού Ανδρέας Φούρας, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον βίαιο και αντισυνταγματικό τρόπο που επιχειρείται από την Κυβέρνηση, η απομάκρυνση από τα Διοικητικά του αθλητισμού στελεχών, που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στον Αθλητισμό της χώρας από αιρετές και άμισθες θέσεις.

OSense O-Sense