Η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει το Πανθεσσαλικό στάδιο μετά τον εξοπλισμό του, με χορηγία της Εθνικής Πανγαία, θα είναι η συνάντηση στίβου μεταξύ αθλητών και αθλητριών της κατηγορίας Κ18 από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Αθλητές και αθλήτριες με εμπειρία και εικόνες από αντίστοιχες διοργανώσεις του παρελθόντος θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Μπορός της Σουηδίας.

Η Βούλα Παπαχρήστου συμμετείχε σήμερα στο μίτινγκ, που έγινε στην πόλη της Πάντοβα.

Με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Αλέξανδρο Παπαδημητρίου θα συνεχίσει την προετοιμασία της η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, η οποία διέκοψε τη συνεργασία της με τον Γιάννη Δόνδωρο.

Δύο φορές έχει φιλοξενήσει η χώρα μας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στην σχεδόν 40χρονη ιστορία της διοργάνωσης. Η πρώτη ήταν το μακρινό πλέον 1975 στο στάδιο "Γιώργος Καραϊσκάκης" και η δεύτερη το 1991 στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 ξεκινάει την Πέμπτη (18/7) στο Μπορός της Σουηδίας και αναμένεται να είναι μια από τις συναρπαστικότερες διοργανώσεις της σεζόν. Η χώρα μας ξεκινάει τη διοργάνωση με τους 11 από τους συνολικά 19 αθλητές και αθλήτριες και με υψηλές προσδοκίες για διάκριση.

Η πόλη του Βόλου θα φιλοξενήσει στις 7-8 Αυγούστου την συνάντηση Ελλάδα/Κύπρος για τους αθλητές και τις αθλήτριες της κατηγορίας Κ18. 

Τον αγωνιστικό του ρυθμό επιδιώκει να βρει ο Κώστας Μπανιώτης, που αρχές του μήνα τους αγώνες του στη θερινή σεζόν.

Την ερχόμενη Τετάρτη 18 Ιουλίου στο πλαίσιο των ελληνικών Grand Prix θα διεξαχθούν στην Καβάλα οι αγώνες με την επωνυμία «Δαβιτζόγλεια» στη μνήμη του Καβαλιώτη πρωταθλητή της σφυροβολίας Ευθύμη Δαβίτζογλου.