Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Στις 10 Ιουνίου η Σέριφος φιλοξένησε για δεύτερη φορά μέσα στην φετινή σχολική χρονιά τα kids athletics.Οι μικροί μαθητές αγωνίστηκαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ η παρουσία κοινού το οποίο χειροκροτούσε και ενθάρρυνε τις προσπάθειές τους, έκανε ακόμη πιο ζεστή και πανηγυρική την ατμόσφαιρα.

Η συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων με το Δημοτικό Σχολείο Σερίφου και η ενθουσιώδης συμμετοχή των φορέων του νησιού (Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Α.Ο.Σερίφου, Δήμου Σερίφου) ενδυναμώνει την πεποίθηση μας ότι σε αυτό το μικρό, πανέμορφο νησί των Δυτικών Κυκλάδων τα kids athletics τείνουν να γίνουν θεσμός και ο ακρογωνιαίος λίθος ανάπτυξης του κλασικού αθλητισμού.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη παρουσίαση του προγράμματος και ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Σερίφου.