Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Περισσότερα από 1.500 παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πρόγραμμα Kids Athletics, το περασμένο Σαββατοκύριακο στις κατασκηνώσεις SKOURAS στη Χαλκιδική.

Το πρόγραμμα εκτέλεσε ο υπεύθυνος του προγράμματος για λογαριασμό της ομοσπονδίας Σπύρος Ματάκης σε συνεργασία με τους προπονητές της κατασκηνώσης.

Η ανταπόκριση των παιδιών και των γονιών τους ήταν εντυπωσιακή και έδειξε για μια ακόμη φορά την απήχηση του προγράμματος σε αυτές τις ηλικίας. Το πρόγραμμα Kids athketics εκτελείται σε όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου στις κατασκηνώσεις Skouras, σε συνεργασία με το τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Ο αριθμός των παιδιών που θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το πρόγραμμα και κατ΄επέκταση να γνωρίσουν το στίβου θα ξεπεράσει τις 7.000 σε όλη τη θερινή περίοδο.