Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση
​Η Σύρος, η πανέμορφη πρωτεύουσα των Κυκλάδων ήταν ο δωδέκατος σταθμός των kids athletics για το 2013-2014. Μετά την Αντίπαρο, τη Σέριφο, την Κύθνο, τη Μήλο, την  Κύθνο, την Σίφνο, την Τήνο, τη Μύκονο, τη Νάξο, την Άνδρο  και τη Φολέγανδρο​η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων διοργάνωσε το πρόγραμμα της iaaf, σε συνεργασία με το γραφείο φυσικής αγωγής της Α΄βαθμιας εκπαίδευσης των Κυκλάδων και τη σύμβουλο φυσικής αγωγής Ουρανία Ρινακάκη.  
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της Ερμούπολης, μπροστά από το ιστορικό δημαρχείο της  πόλης. Συμμετείχαν αντιπροσωπευτικές ομάδες από τα εννιά δημοτικά σχολεία της Σύρου από τις δύο τελευταίες τάξεις.  Το συντονισμό των kids athletics τον είχε αναλάβει ο τεχνικός σύμβουλος Κυκλάδων Δημήτρης Τσαρτσάλης.
 
​Απομένει  για την τρέχουσα σχολική περίοδο η επανάληψη των kids athletics στη Σέριφο στις 10 Ιουνίου, ως εκδήλωση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς με τη συνεργασία της δραστήριας γυμνάστριας Νατάσας Βουρλή, αλλά και ως ενισχυτική διοργάνωση ενόψει της δημιουργίας τμήματος στίβου του Α.Ο.Σερίφου.
 
​Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων δεσμεύεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο τα kids athletics στην Κέα, στην Αμοργό και στη Σαντορίνη καθώς φορείς από τα νησιά αυτά διατύπωσαν ήδη  την επιθυμία διοργάνωσης τους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.