Λίγες ημέρες απέμειναν για τη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2017 την ερχόμενη Κυριακή 19 Μαρτίου και η διαδικασία on-line εγγραφών για τον φετινό αγώνα έχει ήδη ολοκληρωθεί.
Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή, μπορεί να προσέλθει και να το κάνει μέχρι την Τρίτη 14 Μαρτίου, στο Γραφείο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ/ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ του ΣΕΓΑΣ, στη Λεωφόρο Συγγρού 137.
 
Ηδη ο Ημιμαραθώνιος έχει πετύχει ρεκόρ συμμετοχών καθώς πάνω από 20.000 δρομείς θα συμμετάσχουν φέτος στους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης (Ημιμαραθώνιος Δρόμος, Αγώνας Δρόμου 5χλμ, Αγώνας Δρόμου 3χλμ και Αγώνας 1000μ για Παιδιά ΑμεΑ & Special Olympics), καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής στον αγώνα. 
 
Οι τελικές λίστες εκκίνησης όλων των αγώνων δρόμου ήδη έχουν δημοσιευτεί στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα ενώ θα σταλεί και ενημερωτικό email σε όλους τους δρομείς με τον αριθμό συμμετοχής τους και πληροφορίες για τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της HALF MARATHON EXPO και του Κέντρου Εγγραφών της διοργάνωσης στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό και το πακέτο συμμετοχής τους.
 
Ο ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους  δρομείς, τις εταιρείες, τους φορείς και τους συλλόγους που με το ενδιαφέρον τους στον αγώνα στηρίζουν άλλη μια χρονιά τη διοργάνωση   
 
Και φέτος ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας θα είναι μια μοναδική γιορτή, ένα γεγονός από το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανένας!
 
OSense O-Sense