Στη Λάρισα θα ανοίξει στις 30 Μαρτίου η φετινή σειρά των αγώνων Run Greece,  που ξεκίνησε πέρυσι και κατάφερε να πετύχει τον στόχο της  και να βγάλει στους δρόμους της περιφέρειας πολίτες όλων των ηλικιών. Σήμερα στη Λάρισα έγινε η συνέντευξη Τύπου, με την παρουσία εκπροσώπων των τοπικών φορέων, του χορηγού της διοργάνωσης που είναι η WIND και της ομοσπονδίας. 
 
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, στάθηκε στη σημασία που έχει διοργάνωση για την ανάπτυξη του αθλητισμού και του τουρισμού της ευρύτερης περιοχής. «Είναι το πιο σημαντικό γεγονός με αθλητικό και τουριστικό χαρακτήρα, που γίνεται στην πόλη της Λάρισας. Είναι ένα προιόν το οποίο θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.
 
Την WIND εκπροσώπησε η Ειρήνη Αναστασιάδου, υπεύθυνη εταιρικής ευθύνης, ενώ το παρών στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν μεταξύ άλλων, η Αντιδήμαρχος Λάρισας Μαρία Κοτάκου, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Θεσσαλίας Δημήτρης Χαχάμης, ο τεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης Γιάννης Κουτσιώρας και ο περιφερειακός σύμβολος Θανάσης Παιδής.
 
Στόχος των διοργανωτών είναι η Λάρισα να κάνει ρεκόρ συμμετοχών, να καταφέρει να οδηγήσει την Κυριακή 30/3 ακόμη περισσότερους πολίτες στους δρόμους της πόλης και να δώσει το σύνθημα ενόψει των επόμενων πέντε αγώνων.
 
Οι εγγραφές για τους Αγώνες 5 & 10χλμ αλλά και τον Αγώνα Παιδιών του RUN GREECE - Λάρισα μπορούν να γίνουν είτε ηλεκτρονικά στο www.run-greece.gr είτε με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης που μπορείτε να προμηθευθείτε από τα παρακάτω σημεία:
- Γραφεία Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Παναγούλη 2 (3ος όροφος): Δευτέρα – Παρασκευή, 09.00-14.00 & 18.00-20.00
- Περιφέρεια Θεσσαλίας (ισόγειο), Κουμουνδούρου & Παπαναστασίου: Δευτέρα – Παρασκευή, 10.00-13.00
Η συμπληρωμένη αίτηση θα πρέπει να επιστραφεί σε ένα από τα δύο αυτά σημεία και όχι οπουδήποτε αλλού.
 
Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014. Όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν υποβάλλει την εγγραφή τους μέχρι τις 19 Μαρτίου 2014 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τυπωμένο το όνομά τους επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους (το νούμερο δηλαδή με το οποίο θα τρέξουν).
Εγγραφές μετά τις 23 Μαρτίου θα είναι δυνατές μόνο εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στο "ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ" (Γεωργιάδου 53), από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.
 
 
OSense O-Sense