Όλα είναι έτοιμα για τον 1ο Ημιμαραθώνιο Κέρκυρας, που αναμένεται να είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του νησιού. Ο αγώνας θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου και θα έχει εκκίνηση στο Λιστόν όπου θα υπάρχουν και όλες οι υποστηρικτικές υποδομές του αγώνα.
Το πρόγραμμα εκτός από την απόσταση του ημιμαραθωνίου περιλαμβάνει και την απόσταση των 5χλμ. και των 3.χλμ., που θα προσελκύσουν δρομείς όλων των ηλικιών και αγωνιστικών επιπέδων.
 
Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας είναι ο ιδανικός προορισμός για να συνδυάσει κανείς διακοπές και αθλητισμό. Οι εξαιρετικές παραλίες, η παλιά πόλη, που αποτελεί μνημείο της παγκόσμιας κληρονομιάς προστατευόμενο από την Unesco καθώς και πολλά άλλα σημεία του νησιού με φυσικές ομορφιές και ιστορία. Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών που με αγάπη και μεράκι έχει φροντίσει και για την παραμικρή λεπτομέρεια.
 
Η εκκίνηση, ο τερματισμός και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες βρίσκονται στην καρδιά και σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας, στο Λιστόν. Ο Ημιμαραθωνίος δρόμος αλλά και τα παράλληλα αγωνίσματα 5 & 3 χλμ. αποτελούνται από διαδρομές απερίγραπτης ομορφιάς. 
 
Η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από την Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων (AIMS) και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου (IAAF), ενώ οι επιδόσεις θα αναγνωρισούν ως επίσημες. Οι διοργανωτές προκειμένου να διευκολύνουν τους μετέχοντες εξασφάλισαν εκπτωτικά πακέτα (δείτε εδώ). 
 
Για πληροφορίες και εγγραφές μπείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης (εδώ).
 
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button