Λίγες μόνο ώρες έχουν απομείνει για το 103ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και το 83ο Γυναικών, στην πόλη της Πάτρας (17-18/6).
Υστερα από την επεξεργασία των δηλώσεων συμμετοχής προέκυψε πως δεν θα γινει προκριματικός στο επί κοντώ Ανδρών και Γυναικών, στο ύψος Ανδρών και τον ακοντισμό των Γυναικών.
 
Παράλληλα αποφασίσθηκε η διεξαγωγή του προκριματικού σε δύο γκρουπ, στα εξής αγωνίσματα:
 
Δισκοβολία Ανδρών: Α΄ & Β΄ Γκρουπ σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα
 
Σφαιροβολία Ανδρών & Σφαιροβολία Γυναικών:
 
Λόγω της μεγάλης συμμετοχής τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν σε δύο Γκρουπ, στις αντίστοιχες ημέρες διεξαγωγής των αγωνισμάτων και με ώρες έναρξης:
 
Α’ Γκρουπ: ώρα διεξαγωγής 10:30 & Β΄ Γκρουπ: ώρα διεξαγωγής 11:30
 
 
Λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχής στο αγώνισμα των 5.000 μ. Ανδρών η τελική απόφαση για τη διεξαγωγή του αγωνίσματος σε μία ή δύο τελικές σειρές θα παρθεί μετά την οριστικοποίηση της τελικής επιβεβαίωσης συμμετοχής, η οποία έχει ορισθεί βάσει της προκήρυξης στις 18:00.
 
Σε περίπτωση που ο αριθμός των συμμετεχόντων αριθμών δεν επιτρέπει την απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγωνίσματος, αυτό θα διεξαχθεί σε δύο τελικές σειρές. Οι αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις θα μετέχουν στην 1η Τελική Σειρά η οποία θα διεξαχθεί στις 20:50 (σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα) και οι υπόλοιποι αθλητές στην 2η Τελική Σειρά, η οποία θα διεξαχθεί αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος των 4Χ400μ. Ανδρών στις 21:50.
 
Δείτε τα γκρουπ
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button