Σημαντικές μετακινήσεις πρωταθλητών και πρωταθλητριών σημειώθηκαν στη φετινή μεταγραφική περίοδο, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τον κανονισμό των μετεγγραφών, επεξεργάστηκαν από την αρμόδια επιτροπή μετεγγραφών και αποφασίστηκαν από το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ.
Από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν είναι αυτή της Μαρίας Μπελιμπασάκη που αφήνει τον μέχρι τώρα Σύλλογό της Σητειακό ΑΟ και πλέον θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναξιακού.
Η πρωταθλήτρια των μεγάλων αποστάσεων Αλέξι-Μαρία Πάππας θα αγωνίζεται πλέον με τον «Ελληνικός ΑΣ Ερμής 1877» με έδρα τη Θεσσαλονίκη από τον ΓΣ Ελ Βενιζέλο, η πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου Ράνια Ρεμπούλη ανήκει πλέον στον ΑΓΕΣ Κάμειρο 2009 αφού αποχώρησε από τον σύλλογο που την ανέδειξε τον ΓΣ Νέων Λέρου. 
Ξεχωρίζουν ακόμη οι μετακινήσεις του Δημήτρη Θεοδωρακάκου στον ΠΑΟ από τον ΟΣΦΠ, της Σοφίας Υφαντίδου στον ΜΕΑΣ Τρίτων από τον Παναξιακό, του Πάρη Μπατζάβαλη στον ΠΑΟ από τον Ζεύς Τρικάλων, της Αναστασίας Καρακατσάνη στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης από τον ΓΣ Τρικάλων και του Δήμου Μαγγίνα από τον ΠΑΟ στον ΑΟ Μυκόνου.
Από την Θεσσαλονίκη (ΜΕΑΣ Τρίτων) η Γρηγορία-Εμμανουέλα Κεραμιδά μετακομίζει στον ΑΟ Βάρης, η Άννα Κιάφα από την Κατερίνη (ΓΑΣ Αρχέλαος) στον ΓΣ Κηφιασιάς, η Ευθυμία Κολοκυθά από τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας στον Ελ Βενιζέλο. 
Από τον ΠΑΟ αποχωρεί ο Παναγιώτης Λάσκαρης που «ανηφορίζεις» στον ΑΣ Ρήγα στη Θεσσαλονίκη ενώ στον ΠΑΟ ανήκει πλέον ο Χρήστος Παπούλιας από τον Πανιώνιο.  
Ο σπρίντερ Παναγιώτης Ανδρεάδης θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Πανιωνίου ΓΣ αφού αφήνει τον ΓΣ Χαϊδαρίου, ο βαδιστής Γιώργος Τζατζιμάκης μεταγράφηκε από την Ανατολή Ν Ιωνίας στον Ελ Βενιζέλο σύλλογο στον οποίο ανήκει πλέον και η Κριστίνα Αλβερτσιάν από τον ΑΓΕΜΣ Σπάρτακος, ο Γιώργος Διαλεκτός από τον ΑΚΟ Λιβαδειάς στον ΓΑΣ Ιλισός και ο Μαριάν-Φλωριάν Στεφάν από τον ΓΣ Κηφισιάς στον Ολυμπιακό ΣΦΠ.
Όλες τις μετεγγραφές μπορείτε να τις δείτε εδώ 
 
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button