Ένα από τα πρόσωπα του απογεύματος στην προπονητική ημερίδα του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ήταν ο Κώστας Χατζημιχαήλ.

Ο έφηβος σφαιροβόλος του Θωμά Κυριαζή σημείωσε δύο φορές επίδοση καλύτερη από το νέο πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας, το οποίο πέτυχε το πρωί του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, ο Οδυσσέας Μουζενίδης. Ο 18χρονος είχε μεταξύ άλλων βολές στα 18,06 μ. και 18.13 μ., επιδόσεις που θα επιδιώξει να επαναλάβει στην ημερίδα του ΣΕΦ, πρκειμένου να γράψει το όνομα του στη λίστα των κατόχων πανελληνίων ρεκόρ.

«Εχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Είναι ένα παιδί με το οποίο δουλεύω χρόνια. Του αρέσει, προσπαθεί, δείχνει συνέπεια σε αυτό που κάνει», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θωμάς Κυριαζής και συμπλήρωσε: «Πιστεύω πως και στην ημερίδα του ΣΕΦ θα είναι σε θέση να επαναλάβει ανάλογες επιδόσεις, καθώς στη συνέχεια δε θα έχει άλλη ευκαιρία να πετύχει το ρεκόρ. Πιστεύω πως αν συνεχίσει να γυμνάζεται με το ίδιο πάθος και δεν έχει τραυματισμούς, θα είναι σε θέση να διεκδικήσει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν, του Μπίντγκοζ (18,65 μ.)».

Ο Χατζημιχαήλ, που παράλληλα με τον αθλητισμό κάνει σπουδές γύρω από τον κινηματογράφο, την περασμένη σεζόν έκλεισε τη χρονιά με καλύτερη βολή στα 16,85 μέτρα.

OSense O-Sense