Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 θα γίνει το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα και θα είναι το τελευταίο της χρονιάς. Η διοργάνωση αναμένεται να έχει έντονη ...γεύση από Μπίντγκοζ και Γκροσέτο, αφού εκεί θα είναι για να αγωνιστούν πολλά από τα παιδιά, που ξεχώρισαν στις διοργανώνεις που έγιναν στις δύο πόλεις. 

Με την μεγαλύτερη αποστολή των τελευταίων ετών θα πάρει μέρος η ελληνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου (4-13/8).

Διήμερη αγωνιστική δράση θα υπάρξει την επόμενη εβδομάδα στην πόλη της Σπάρτης, που φιλοξενεί για πρώτη φορά την αθλητική συνάντηση Ελλάς/Κύπρος.

 

Με έντονη βροχή και αέρα έγινε η τρίτη ημέρα των αγώνων στίβου στο Ολυμπιακό φεστιβάλ Νεότητας, στο Γκιορ της Ουγγαρίας.

 

Σπουδαία διάκριση σημείωσε η Σοφία Κεσσίδη στο Ολυμπιακό φεστιβάλ νεότητας στο Γκιορ της Ουγγαρίας.
 

Απευθείας τελικοί θα γίνουν σε ορισμένα αγωνίσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ23, που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην πόλη της Λάρισας.
 

Στον τελικό του ύψους στις Ολυμπιακές ημέρες νεότητας στο Γκιορ της Ουγγαρίας, προκρίθηκε η Παναγιώτα Δόση. Η νεαρή πρωταθλήτρια δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξεπεράσει το 1,70 μ., ύψος που καθόρισε την πρόκριση και πλέον να κάνει σχέδια διάκρισης.

Στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 29-30 Ιουλίου, είναι το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού στο εσωτερικό με το οποίο πέφτει  η αυλαία των πρωταθλημάτων του 2017.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button