Το πανελλήνιο ρεκόρ Κορασίδων στο 7αθλο βελτίωσε η Μαργαρίτα Τσουκαλά στη διάρκεια του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος στο Σχηματάρι.

Η προοπτική της δημιουργίας ενός αθλητικού κέντρου στο Ολυμπιακό Χωριό, που θα αποτελέσει τα επόμενα χρόνια το ¨σπίτι¨του στίβου συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό στα γραφεία της ομοσπονδίας.

Έτοιμη να ξεκινήσει τους αγώνες της στη θερινή σεζόν είναι η Κατερίνα Στεφανίδη, που θα κάνει ντεμπούτο στο Diamond League της Ντόχα στις 4 Μαΐου.

Τη δυναμική και το ταλέντο της έδειξε για μία ακόμη φορά στη χρονιά η Σπυριδούλα Καρύδη, Η πρωταθλήτρια από την Κέρκυρα ξεχώρισε στο πρωινό πρόγραμμα του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος στο Σχηματάρι, αφού πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στο τριπλούν με άλμα στα 13,11 μέτρα (1,9). 

Το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων ξεκίνησε σήμερα στο Σχηματάρι με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Φωτογραφίες: eurokinisi/Μάρκος Χουζούρης

Περισσότερα από 200 παιδιά Δημοτικών Σχολείων της Αττικής συμμετείχαν σήμερα στην έναρξη της εκτέλεσης του προγράμματος Kids Athletics στο Πεδίο του Άρεως, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει ο ΣΕΓΑΣ με την Περιφέρεια Αττικής.

Εκπληκτική ανταπόκριση από τους δρομείς για την συμμετοχή τους στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χώρας μας και ένα από τα κορυφαία παγκοσμίως, το οποίο και φέτος θα διεξαχθεί τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου.

Φωτογραφίες: eurokinisi/Μάρκος Χουζούρης

Η απονομή των ολυμπιακών υποτροφιών του ιδρύματος Λεβέντη έγινε σήμερα στην ΕΟΕ, σε μια κατάμεστη αίθουσα από ανθρώπους του αθλητισμού.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button