Η πόλη της Λάρισας για μία ακόμη χρονιά έδειξε πως μπορεί να διοργανώνει και να αγκαλιάζει μεγάλα αθλητικά και κοινωνικά γεγονότα. 
Σήμερα στο το κέντρο της όμορφης πόλης μεταμορφώθηκε σε μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους. 
Κόντρα στα προβλήματα και με περίσσιο πείσμα η Τατιάνα Γκούσιν κατάφερε τη χειμερινή περίοδο να κινηθεί σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. 

Στην πόλη της Λάρισας ανοίγει ο φετινός θεσμός των αγώνων Run Greece 2017.

 
Η Κύπρος θα έχει την τιμητικής της το επόμενο διάστημα, αφού εκεί θα βρεθούν για να γυμναστούν γκρουπ αθλητών και αθλητριών μας. Στο νησί της Αφροδίτης και συγκεκριμένα στη Λευκωσία βρίσκεται ήδη ο Λυκούργος Τσάκωνας και η Αννα Βασιλείου από τις 18 Μαρτίου και θα παραμείνουν έως τις 9 Απριλίου.

Ένας από τους σπουδαιότερους και σημαντικότερους ανθρώπους που ανέδειξε ο αθλητισμός αυτής της χώρας, ο Βασίλης Κοκόλης, έφυγε από τη ζωή. 

Φωτογραφία: Eurokinissi

Το 2013 το Run Greece ξεκίνησε ως νέος θεσμός αγώνων με πρόθεση και στόχο να βγάλει στους δρόμους ανθρώπους όλων των ηλικιών.

 
«Στη διάρκεια της καριέρας μου έχασα 9.000 σουτ και έφυγα από το γήπεδο με σκυμμένο κεφάλι επειδή είχαμε χάσει με ντροπιαστικό αποτέλεσμα πάνω από 300 φορές. Είκοσι έξι φορές έχασα την πιο κρίσιμη – τελευταία μπαλιά του αγώνα. Το ότι έχω αποτύχει τόσες πολλές φορές αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική μου επιτυχία». 

 

Φωτογραφία panionianea.gr
 
Μία από τις μεγαλύτερες μορφές του γυναικείου στίβου που μεσουράνησε στη μεταπολεμική Ελλάδα, η Φανή Αργυρίου, έφυγε σε ηλικία 87 ετών από κοντά μας για το ταξίδι στην αιωνιότητα.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button