Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος, που θα γίνει την Κυριακή (25/2) στο αθλητικό κέντρο "Σκαμνιές" στην Πηγή Τρικάλων.

 

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού θα γίνει στο Μπέρμιγχαμ από 1 έως 4 Μαρτίου με τη συμμετοχή εννέα αθλητών και αθλητριών μας.

 

Στη Γλασκώβη θα γίνει την Κυριακή (25/2) ο τελευταίος αγώνας της σειράς World Indoor Tour της IAAF, μία μόλις εβδομάδα από το κορυφαίο γεγονός του χειμώνα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Τα ονόματα των αθλητών και αθλητριών που θα αγωνιστούν στα σύνθετα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου ανακοίνωσε σήμερα η IAAF.

Συνάντηση στο Κλερμόν Φεράν στον αγώνα του Ρενό Λαβιλενί θα έχουν την Κυριακή (25/2) ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές του πλανήτη στο επί κοντώ.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος θα γίνει την Κυριακή στην Πύλη Τρικάλων, στο αθλητικό κέντρο "Σκαμνιές", το οποίο έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές στο παρελθόν με επιτυχία τη συγκεκριμένη διοργάνωση.


Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών και Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.) προκηρύσσει σύμφωνα με την από 15/1/2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου την διεξαγωγή Συνοπτικού διαγωνισμού για την


Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσου Χειβιδόπουλου, του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου, του μέλους του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ και αντιπροέδρου της Ο.Ε. Γιάννη Μπόλλα, των αθλητών

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button