Σε έναν από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης, την Πλατεία Συντάγματος θα γίνει την Πέμπτη στις 17.15 το 5ο Athens Street Pole Vault με τη συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και πολλών γνωστών Ευρωπαίων. 

Με την παρουσία δύο σπουδαίων ανθρώπων του αθλητισμού, του αντιπροέδρου της IAAF και κατόχου του παγκοσμίου ρεκόρ στο επί κοντώ Σεργκέι Μπούμπκα και του κατόχου του ρεκόρ Ευρώπης στο μήκος Ρόμπερτ Εμιγιάν έγιναν το Σάββατο στην Καλλιθέα οι Αγώνες αλμάτων.

Στο Ηράκλειο έγιναν το Σάββατο οι αγώνες "Ηράκλεια 2017", ενώ σήμερα στο Λουτράκι διεξήχθησαν τα "Θώδεια 2017"

Μπορεί να μην είναι συνηθισμένος σε κούρσες αργά το βράδυ όμως, ο Γιώργος Μηλιαράς δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το στόχο του και μάλιστα με το...παραπάνω. 

Η Σοφία Υφαντίδου, μπορεί να μην κατάφερε λόγω των συνθηκών να κυνηγήσει μια επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων της ωστόσο πρόσθεσε στο ενεργητικό της άλλη μία νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων. 

Στο Γιουτζίν αγωνίστηκε σήμερα ο Κώστας Φιλιππίδης, εκεί όπου έγινε το τρίτο Diamond League της χρονιάς. Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης του επί κοντώ ολοκλήρωσε τον αγώνα του με καλύτερο άλμα στα 5,56 μ. και βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο.

Την ερχόμενη Τετάρτη (31/5) στην 18η στάση της διοργάνωσης η "χάλκινη" πρωταθλήτρια Ευρώπης του Βελιγραδίου Βούλα Παπαχρήστου θα επιδιώξει να επαναλάβει μια εμφάνιση ανάλογη με της περσινής όπου προσγειώθηκε στα 14,73 μέτρα. 

Σε τροχιά μεγάλων επιδόσεων μπήκε σήμερα ο Εμμανουήλ Καραλής, που αγωνίστηκε σε αγώνα δρόμου επί κοντώ, στην πόλη Ζάρι της Πολωνίας. 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button