Την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν ξεκίνησε ο Αντώνης Μάστορας με στόχο να είναι σε θέση να επιστρέψει υγιής και ανταγωνιστικός στις διοργανώσεις του καλοκαιριού.

Ο αθλητής, ο οποίος κάνει νέο ξεκίνημα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Δημήτρη Βασιλικό, έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού που τον κράτησαν πίσω τα δύο προηγούμενα χρόνια και πλέον σκέφτεται με αισιοδοξία το μέλλον του.

Στόχος του ίδιου και του προπονητή του είναι να εκμεταλλευτεί την περίοδο του χειμώνα, για την ενδυνάμωση του ποδιού του και την πλήρη αποθεραπεία. Ο Μάστορας είναι ένας από τους κορυφαίους άλτες του ύψους και είναι δεδομένο πως αν καταφέρει να αφήσει πίσω του τα προβλήματα, θα μπορέσει να βρει και πάλι το δρόμο προς τις επιτυχίες. Αναμφίβολα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου είναι μία από τις διοργανώσεις, που μπαίνουν ψηλά στη λίστα προτίμησης του.

Ο 26χρονος το 2015 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Πράγα, ενώ το Νοέμβριο του 2016 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να καθαρίσει τους αχίλλειους τένοντες.

Εξάλλου στο γκρουπ του Δημήτρη Βασιλικού εντάχθηκε και ο άλτης του μήκους Άγγελος Ρούσσος, που το καλοκαίρι "προσγειώθηκε" στα 7,61 μέτρα.  Την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά ξεκίνησε και η Χριστιάνα Μάρκου, που φέτος βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ (6,02 μ.) στο μήκος και πλέον σκέφτεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20.

OSense O-Sense